Home » Bureau

Over Bouwbureau Wedekind

Eén betrouwbaar adres voor uw hele bouwtraject, voor nieuwbouw, verbouw en aanbouw.

Even voorstellen..

Met ruim 17 jaar ervaring in loondienst bij Architektenburo Johan Knol (vooral een bekend bureau in de agrarische sector, met name het ontwerpen van melkveestallen) heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het vervaardigen van bouwkundig tekenwerk, het adviseren, begeleiden en verkrijgen van de benodigde vergunningen voor opdrachtgevers met bouwplannen. Op 1 april 2011 ben ik als zelfstandige professional gestart en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Omdat ik al was gewend om zelfstandig te werken en te denken, was de stap van loondienst naar het eigen ondernemerschap niet zo heel groot.

Martin-zelfportretWat kan ik u bieden?

Opdrachtgevers hebben met een klein bureau te maken, die snel, flexibel en kostenbesparend kan werken, met direct contact en met oog en oor voor de opdrachtgever. Aannemers kunnen met vertrouwen aan uw project beginnen op basis van ons goede bouwkundig tekenwerk en bestek, omdat dezen  in de regel niets te vragen overlaten. Gemeenten kunnen heldere en complete vergunningaanvragen tegemoet zien die voldoen aan alle regelgeving in het bouwbesluit. Heeft uw als klant eigen wensen, zoals bijvoorbeeld een bijzondere vormgeving, duurzaamheid of energie zuinigheid, dan probeer ik uw wensen in het ontwerp te integreren waarbij rekening wordt gehouden met de technische mogelijkheden. Bouwbureau Wedekind denkt niet in problemen, maar in oplossingen. De klant is koning!

Bouwbureau Wedekind adviseert, ontwerpt en begeleid uw bouwproject, zodat u zich zélf kunt bezighouden met uw eigen werkzaamheden of bedrijfsvoering. U heeft als opdrachtgever immers al genoeg aan uw hoofd, dus laat Bouwbureau Wedekind u ontzorgen!  Waar nodig werk ik samen met andere bouwkundige professionals. Zelf werk ik (nog steeds) met veel plezier aan diverse bouwtrajecten en wil ook graag met U kennismaken! Mail mij, of vul uw contact gegevens in!