Home » Nieuws » Nieuwe plotter

Nieuwe plotter

canon-ipf750Samen met mijn mede huurder heb ik een nieuwe plotter aangeschaft voor het afdrukken van CAD tekeningen. Het oude apparaat had al een respectabele leeftijd en kon niet overweg met de nieuwe tekeningen. Ook het tekenwerk is in de afgelopen jaren geëvolueerd, van monochrome (zwart-wit) lijnentekeningen waar de oude plotter prima mee overweg kon, tot tekeningen met veel arceringen, gekleurde vlakken, tabellen en visualisaties in kleur. De nieuwe grootformaat printer (plotter) kan in minder dan een minuut een tekening op A0 formaat afdrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.